Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De wereld van voodoo 2 - De verzameling (E-book)

Petrus Dahlin, Lars Johansson | Nederlands | 477 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'Een boek dat je in één adem uitleest.' - Leidsch Dagblad over Shadow de voorloper van De verzameling

De verzameling is het even spannende, zo niet spannendere, vervolg op Shadow, een tweeluik waarin duizend jaar ouder Afrikaanse rituelen hun weg vinden naar het moderne Europa en waarin gewone tieners uitgroeien tot ware helden.

Ruben, Miranda en Shadow, tussen wie een hechte vriendschap is ontstaan, zijn na het schooljaar en de bloedstollende avonturen die ze hebben beleefd wel toe aan wat rust. Shadow is onderweg naar haar geboortedorp in West-Afrika als ze het gerucht hoort over een verzameling bizangostrijders die ergens op het Franse platteland verborgen worden gehouden. In die beelden zitten zeer krachtige geesten en ze kunnen als magisch wapen gebruikt worden in de strijd om vrijheid in haar thuisland.

Wanneer er mensen om haar heen op mysterieuze wijze beginnen te sterven, vermoedt Shadow dat haar vijand Zouzou ook naar de verzameling op zoek is. Alleen en wanhopig neemt ze contact op met Ruben en vraagt ze hem om hulp. Ruben keek uit naar een rustige en relaxte vakantie in het bijzijn van Miranda, maar reist nu samen met haar naar Frankrijk om Shadow te helpen. Zo raken ze alle twee betrokken bij de strijd van Shadow tegen de rivaliserende stam. In hun zoektocht naar de beelden worden ze op de hielen gezeten en duiken er in deze strijd op leven en dood steeds nieuwe vijanden op...

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Petrus Dahlin, Lars Johansson
  • Vertaler(s)Corry van Bree
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintKarakter Uitgevers B.V.

Reviews

De verzameling (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie De wereld van voodoo

isbn-9789045204116_front_cover
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)