Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De grote wereld 1 (Paperback)

De grote wereld van Pierre Lemaitre is een meeslepende literaire saga over passie, hebzucht, moord en wraak, gesitueerd rondom een vooraanstaande familie in het naoorlogse Parijs, Beiroet én Saigon.

Pierre Lemaitre | Nederlands
Kies je product:
24,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De filmisch geschreven roman De grote wereld van de Franse bestsellerauteur Pierre Lemaitre vertelt het verhaal van de Pelletiers, een vooraanstaande Franse zeepmakersfamilie in het Beiroet van de jaren veertig. Patriarch Louis hoopt zijn succesvolle bedrijf over te dragen aan zijn oudste zoon Jean, maar dat gaat gruwelijk mis. Jean laat het bedrijf niet alleen bijna failliet gaan, maar begaat ook een verschrikkelijke misdaad die de hele familie dreigt mee te slepen...

Drie liefdesverhalen, een klokkenluider, twee processies, een ambitieuze journalist, een tragische dood, een incognito actrice, een mysterieus accent, de terugkeer van het verleden, een plotselinge en onweerstaanbare passie. En een paar moorden. Pierre Lemaitre doet wat hij het beste kan en verweeft een filmisch geschreven, onontkoombaar drama met briljante stijl, heerlijke personages en sociaal commentaar. Het resultaat is een epische en aangrijpende familiesaga.

'Een beeldende roman vol kleurrijke personages.' ‒ de Volkskrant

'Spannend, vlot geschreven, ironisch en vol grote menselijke gevoelens.' – NRC

'Een pageturner van formaat.' – De Morgen

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Pierre Lemaitre
  • Vertaler(s)Andreas Dijkzeul
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintXander Uitgevers B.V.

Reviews

De grote wereld (Paperback)
Schrijf als eerste een review!