Bijbels en kerkboeken

Op zoek naar een bijbel of kerkboek? Hier vind je alles wat er beschikbaar is op dat gebied: bijbels, kerkboeken, bijbelstudies, meditaties, kritieken en interpretaties.

Tips of suggesties nodig?

  • Een van onze bestverkochte boeken is Weerklank, een verantwoorde zangbundel voor de gereformeerde gezindte. Het boek bevat - naast de psalmen - een keur van liederen, passend bij de gereformeerde belijdenis en de gereformeerde eredienst.
  • Populair is ook nog steeds onze Kinderbijbel in 365 vertellingen, een mooi geschreven en prachtig geïllustreerde kinderbijbel. Hij is ingedeeld in 365 korte verhalen van ongeveer drie minuten - ideaal om voor te lezen.
  • Daarnaast gaat het blauw/groene Liedboek regelmatig over de toonbank. Prachtig vormgegeven en vol mooie liederen om te zingen en bidden in huis en kerk. Overzichtelijk ingedeeld naar de kerkelijke kalender of op thema, waardoor je makkelijk een passend lied vindt.
Op 3 september 2019 verschijnt De Infographic Bijbel. In dit boek wordt de Bijbel getoond zoals je die nog nooit eerder hebt gezien: in infographics. In meer dan honderd illustraties wordt er inzicht gegeven in het Oude en Nieuwe Testament en komt het Woord van God tot leven op de pagina. Ook in aantocht: Handboek voor de ouderling & bezoekmedewerker, een absoluut naslagwerk voor iedereen die in de kerk werkt.

Alle bijbels en kerkboeken

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Hardcover 56 items
  2. Paperback 25 items

Items 1-15 van 81

per pagina
Oplopend sorteren

Items 1-15 van 81

per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen