Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789055605798_front_cover
1 / 1

Herkerken (E-book)

De toekomst van geloofsgemeenschappen

Al geruime tijd vinden er maatschappelijke ontwikkelingen en kantelingen plaats die ook het kerk-zijn beïnvloeden.'Herkerken' neemt de belangrijkste uitdagingen voor de kerk van vandaag onder de loep.

Remmelt Meijer, Peter Wierenga | Nederlands | 152 pagina's
Kies je product:
11,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Al geruime tijd vinden er maatschappelijke ontwikkelingen en kantelingen plaats die ook het kerk-zijn beïnvloeden. De coronacrisis heeft deze veranderingen extra zichtbaar gemaakt en versterkt. Maar voelen kerken de urgentie? En is er bereidheid tot aanpassen van hun koers?

In 'Herkerken' nemen Remmelt Meijer en Peter Wierenga de belangrijkste uitdagingen voor de kerk van vandaag onder de loep. Aan de hand van scherpe vragen, theologische doordenking en praktijkverhalen trekken de auteurs lijnen naar een toekomst waarin kerken in beweging blijven en op zoek gaan naar een bijbelse en duurzame vorm van kerk-zijn.

'Herkerken' is een hartstochtelijk pleidooi voor de kerk als oefenplaats van de liefde. De auteurs laten zien hoe een periode van crisis en verandering uiteindelijk kansen biedt om als kerk de toekomst hoopvol tegemoet te treden.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Remmelt Meijer, Peter Wierenga
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintVuurbaak

Reviews

Herkerken (E-book)
Schrijf als eerste een review!