Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Jason Bourne 2 - Het Bourne dubbelspel ( POD) (Paperback)

Het Bourne dubbelspel is het meesterlijke tweede deel in de Jason Bourne-thrillerserie en is succesvol verfilmd als The Bourne Supremacy met Matt Damon in de hoofdrol.

Robert Ludlum | Nederlands | 656 pagina's
26,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

(POD) In Het Bourne dubbelspel, het tweede deel in Robert Ludlums Jason Bourne-serie, leidt David Webb een rustig bestaan in een kleine stad in New England, waar hij lesgeeft aan de universiteit – totdat zijn vrouw wordt ontvoerd. Om haar te redden moet hij weer de man worden die hij nooit meer wilde zijn: Jason Bourne.

Turbulente ontwikkelingen brengen Jason van Washington via Hongkong naar China, waar hij de ergste nachtmerrie van zijn leven ontmoet: een andere Jason Bourne.

Robert Ludlum is de grootmeester van de complot-thriller. In zijn boeken strijden eenlingen tegen misstanden en de corruptie van grote ondernemingen en regeringen. Ludlums debuut, De Scarlatti erfenis, werd meteen een ongekend wereldwijd succes. Hierna volgden tientallen succesvolle thrillers, waaronder de Jason Bourne-boeken, waarvan een aantal zijn verfilmd met Matt Damon in de hoofdrol.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Robert Ludlum
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Het Bourne dubbelspel ( POD) (Paperback)
Schrijf als eerste een review!