Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789026356803_front_cover
1 / 2

Eeuwig goud (Paperback)

Mijn verhaal over de olympische titel en het leven erna

In Eeuwig goud blikt oud-topvolleyballer Ron Zwerver openhartig terug op de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta en de gouden medaille die Oranje daar won: een ongeëvenaarde prestatie.

Ron Zwerver | Nederlands | 192 pagina's
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Eeuwig goud van oud-volleyballer Ron Zwerver is een persoonlijke terugblik op een ongeëvenaarde prestatie. Het is het openhartige verhaal van de beste Nederlandse volleyballers aller tijden.

De weg naar het olympisch goud van de Nederlandse volleyballers in Atlanta 1996 begint ergens midden jaren tachtig. Supertalent Ron Zwerver treedt toe tot een unieke groep uiterst getalenteerde volleyballers die samen trainen in een ambitieuze constructie die bekend zou komen te staan als het Bankrasmodel. Heel Nederland volgt de verrichtingen van de volleyballers. Waar het in ’92 nog misgaat, lukt het in 1996 wel: goud!

De jaren van voorbereiding gaan niet altijd van een leien dakje. Er zijn successen, maar er is ook frictie. Er is talent, maar ook gebrek aan ervaring. Spelers en trainers gaan en komen. In Eeuwig goud blikt Ron Zwerver na 25 jaar terug op wat gezien mag worden als een ongeëvenaarde prestatie.

Openhartig vertelt hij over zijn inzet, zijn twijfels, zijn irritaties en zijn overwinningen. De weg naar het goud was voor hem een leerproces en hij wil nu zijn ervaringen delen met iedereen die ambities heeft.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ron Zwerver
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Eeuwig goud (Paperback)
Schrijf als eerste een review!