Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Er gaat niets verkeerd (Paperback)

Bevrijd je van negatieve patronen, gedachten en ervaringen

In Er gaat niets verkeerd beschrijft Saskia Teppema een beproefde methode om anders te reageren op een trigger. De trigger zelf is niet de boosdoener, het is jouw reactie hierop.

Saskia Teppema | Nederlands | 124 pagina's
Kies je product:
21,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Je hebt misschien wel tweehonderd storende triggers per dag. Gebeurtenissen die direct iets met je doen. Je kunt zo de lichte irritatie voelen opkomen als iemand voorkruipt bij de kassa of je weet nog hoe je compleet van slag raakte toen je een uitbrander van je baas kreeg in het bijzijn van je collega’s. Het kan iets kleins en onbenulligs zijn of iets groots; alles kan je gevoel van geluk, liefde, vreugde en rust verstoren.

De trigger zelf is niet de boosdoener, het is jouw reactie hierop.

In 'Er gaat niets verkeerd' beschrijft Saskia Teppema een beproefde methode om anders te reageren op een trigger. Anders dan je primaire reactie die meestal elementen van boosheid, verdriet of angst in zich heeft. Hoewel er geen tijd lijkt te zitten tussen de trigger en de reactie, leert de zes-stappen methode wat je nodig hebt om te beslissen toch iets anders te doen. Met als gevolg dat je je, ondanks wat zich aandient, beter, gelukkiger en vrediger gaat voelen.

Zodra je begrijpt waar het in de zes-stappen over gaat, zijn triggers geen ongeluksbrengers meer, maar lessen. Je leert, als je dat tenminste wil, op een liefdevolle en heldere manier van je primaire reacties af te komen op weg naar rust, vrijheid en innerlijke vrede.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Saskia Teppema
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Er gaat niets verkeerd (Paperback)
Schrijf als eerste een review!