Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ga als een rivier (Paperback)

'Nog beter dan Daar waar de rivierkreeften zingen.' AD

Shelley Read | Nederlands | 320 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Colorado, 1948. Op een koele herfstochtend loopt de zeventienjarige Victoria Nash naar haar dorp met een gammele wagen vol perziken uit het late seizoen. Als ze een kruispunt nadert, vraagt een jongeman haar de weg. Ze kan hem negeren en snel doorlopen. Maar dat doet ze niet.

Net zoals een enkele regenbui de oevers van een rivier kan uithollen en haar loop kan veranderen, zo zal de toevallige ontmoeting Victoria’s wereld op zijn kop zetten en uitwissen wie ze daarvoor was. Binnenkort zal ze gedwongen zijn om diep de natuur in te vluchten en haar leven – en haar kostbaarste bezit – achter zich te laten.

Ga als een rivier is een prachtige coming-of-ageroman over een clandestiene liefde en over verlies, familie, liefde en het vinden van een thuis. Voor de lezers van Daar waar de rivierkreeften zingen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Shelley Read
  • Vertaler(s)Mieke Trouw-Luyckx
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Ga als een rivier (Paperback)
4.7
van de 5
Op basis van 3 reviews

Aangrijpend epos over liefde, verlies, kracht en je plek vinden in een harde wereld met de rivier als rode draad. Prachtig verhaal met meerdere lagen, beschouwend en emotioneel. Het raakt je ziel.

Marie-José Jansen op 3 mei 2023

Sommige ontwikkelingen gingen wat snel. Hadden iets meer uitwerking nodig, zodat ik de emoties méér zou kunnen voelen. Maar ondanks dat is dit een erg sterk debuut. Een héél mooi verhaal.

Iselle (@iselleleest) op 3 mei 2023

Een originele, sterke en ontroerende roman die boordevol enorm sterke thema's en prachtige metaforen zit, waarmee het verhaal je als lezer echt weet te raken.

Kim Coenen op 3 mei 2023