Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Opstellen met kaarten (Paperback)

belastende thema's op gebied van familie, werk of gezondheid bewust worden en oplossen

Stefanie Menzel, | Nederlands | 96 pagina's
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het opstellen van problematische situaties bijvoorbeeld in de familie, op het werk of in de gezondheid wordt steeds vaker toegepast. Dit boek biedt een unieke en eenvoudige toegang om voor jezelf deze opstellingen te doen.

De bijgeleverde kaarten vertegenwoordigen de betreffende personen of emoties. Je maakt met de kaarten een opstelling. Door de ligging van de kaarten en door deze te veranderen, word je je bewust van oude, belastende themas en kunnen ze worden opgelost. Met deze vorm van opstellen krijg je gemakkelijk zicht op de structuren en blokkades in je energieveld.

Deze methode is ideaal om de positieve en verhelderende kracht van opstellingen te gebruiken, ook wanneer je daar nog geen ervaring mee hebt. Verder is zij heel geschikt als ondersteuning van therapeutisch werk.


Stefanie Menzel is docent, auteur, kunstenaar, coach en filosofisch-spiritueel begeleider. Zij onderzoekt de spirituele achtergrond van het menselijke bestaan en zijn bedoeling. Van hieruit heeft zij dit opstellingenwerk ontwikkeld.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Stefanie Menzel,
  • Vertaler(s)Hans P. Keizer
  • UitgeverijUitgeverij Akasha

Reviews

Opstellen met kaarten (Paperback)
Schrijf als eerste een review!