Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789021556307_front_cover
1 / 2

Laat me niet los (E-book)

met oefeningen voor een levenslange monogame relatie

In Laat me niet los laat Dr. Sue Johnson zien dat een fijne monogame en levenslange relatie is weggelegd voor iedereen. Verbeter je relatie en leer over hechting, liefde, het lichaam en verbinding.

Sue Johnson | Nederlands | 280 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In Laat me niet los laat Dr. Sue Johnson zien dat met de juiste instelling en oefeningen voor iedereen een levenslange fijne relatie is weggelegd. Monogamie is haalbaar en het best passend bij de moderne mens.

Dr. Sue Johnson (klinisch psycholoog en vooraanstaand deskundige in de relatiewetenschap) leert ons over hechting, liefde, het lichaam, de veranderingen in relaties en de manieren om relaties te verbeteren. Aan de hand van ervaringsverhalen van anderen en oefeningen leert zij ons relaties te verdiepen en beter te begrijpen. Zij neemt ons mee langs allerlei onderzoeken en experimenten waaruit blijkt dat mensen niet geboren zijn om alleen te zijn, maar juist om zich te verbinden met anderen. Pas dan zijn we op ons best! Daarbij gaat het niet om het inleveren van onze zelfstandigheid maar juist om de gezamenlijkheid die ons kracht geeft.

Zo leren we contact te maken met anderen, reacties van anderen beter te begrijpen en onszelf en onze eigen angsten beter te uiten. En dan blijkt die levenslange, fijne en monogame relatie ineens veel dichterbij dan we dachten.

Dr. Sue Johnson schreef eerder de bestseller Houd me vast. Met dit boek redde zij wereldwijd duizenden relaties. 70% van de mensen die haar EFT-therapie (Emotionally Focused Couple Therapy) volgen blijft bij elkaar, de overige 30% gaat zeer weloverwogen uit elkaar.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sue Johnson
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Laat me niet los (E-book)
Schrijf als eerste een review!