Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789021036878_front_cover
1 / 1

De onmogelijke keuze (E-book)

Een hartverscheurend oorlogsverhaal over jonge liefde en oude helden. Dit verhaal zal je niet loslaten. Voor de lezers van Kristen Hannah en Heather Morris.

Suzanne Kelman | Nederlands
Kies je product:
Pre-order
Het nieuwste e-book van Suzanne Kelman verschijnt op 11-4-2024
Op de dag van verschijnen op je e-reader hebben? Reserveer dan nu bij Boekenwereld:
€ 12,99
Voeg dit e-book toe aan je winkelwagen en reken veilig en betrouwbaar af. Op 11-4-2024 ontvang je de downloadlink in je mailbox en account.
Veilig betalen met:

Amsterdam, 1941. Terwijl de nazi's zijn geliefde stad bezetten, voelt professor Josef Held zich hulpeloos en staat hij voor een onmogelijke keuze. Als hij ontdekt dat zijn voormalige leerling Michael Blum probeert te ontsnappen aan de Gestapo, biedt hij Michael een schuilplaats aan op zijn zolder.

In de stille duisternis van de geheime kamer praat Michael over zijn mooie, onverschrokken vriendin Elke. Michael houdt vol dat zelfs de nazi's niet tussen hen in zullen komen. Maar Elke is een niet-Joods Nederlands meisje en hun relatie is ten strengste verboden.

Josef is woedend op de regels van de wrede Duitse soldaten en herinnert zich zijn eigen liefdesverdriet. Wanhopig probeert hij om de liefde van Michael en Elke een kans te geven. Maar dan slaat het noodlot toe.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Suzanne Kelman
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

De onmogelijke keuze (E-book)
Schrijf als eerste een review!