Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De beste wensen (E-book)

Weet Nick, de chagrijnigste klant die Joy ooit in de speelgoedwinkel heeft gehad, haar te overtuigen dat kerst tóch leuk is?

Tamara Haagmans | Nederlands
2,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

De beste wensen van Tamara Haagmans is een grappig, romantisch en ontroerend kerstverhaal dat de kracht van liefde en verandering viert, zelfs in de donkerste dagen van het jaar.

Het is 24 december. Joy heeft een diepgewortelde hekel aan kerst en dat is niet handig als je in een speelgoedwinkel werkt. Ze weet zich erdoorheen te bluffen, totdat de chagrijnigste klant ooit de winkel binnenstapt.

Diezelfde avond moet Joy naar een Secret Santa-feest bij haar zus. Terwijl Joy zich voorbereidt op een avond de schijn ophouden en blij zijn voor haar zus, blijkt tot overmaat van ramp de vervelende klant, Nick, een bekende van de familie te zijn. Kan kerst nog erger worden?

Maar dan blijken ze toch een enorme klik. Wanneer Nick ontdekt dat Joy kerst haat, zet hij alles op alles om haar te overtuigen dat kerst niet zo vreselijk is als ze beweert. Maar zit Joy daar wel op te wachten? En lukt het Nick om Joy toch in de kerststemming te krijgen?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tamara Haagmans
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

De beste wensen (E-book)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een leuke en mooie feelgood, die je vlot en gemakkelijk tussendoor leest en je ook nog eens in de kerststemming brengt. Het zijn redelijk doorsnee personages zodat je gemakkelijk met je mee gaat.

Kim Coenen op 23 dec 2023