Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Helen van collectief trauma (Paperback)

Collectief trauma raakt ons allemaal, toont Thomas Hübl. Hoe kan onze toekomst ons verleden helen? Het is zijn roeping mensen te begeleiden naar authentieke expressie, dienstbaarheid en afstemming.

Thomas Hübl | Nederlands | 296 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Helen van collectief trauma van Thomas Hübl is een bijzonder actueel boek waarin aan de hand van spirituele principes wordt toegelicht hoe we te midden van alle onrust en ontwrichting niet alleen veiligheid en veerkracht vinden, maar ook de daadkracht om een nieuwe toekomst te scheppen. Het is Hübls roeping mensen te begeleiden om vanuit een egocentrisch wereldbeeld te komen naar authentieke expressie, dienstbaarheid en afstemming.

Trauma is nooit alleen maar een individueel probleem, het is ook het probleem van onze samenleving. We leven in een wereld die getraumatiseerd is, denk aan oorlogsleed dat van generatie op generatie van invloed is. Hoe reageren we op globale ontwikkelingen als de pandemie, klimaatverandering en politieke ontwikkelingen?

Door te erkennen dat collectief trauma ons allemaal raakt, kunnen we een toekomst scheppen die het verleden kan helen. Thomas Hübl geeft in dit boek de handvatten. Zoals Riet Fiddelaers schrijft: Hübl werkt zowel met somatische bewustzijnsoefeningen, meditatie en veranderingsprocessen die zich richten op de schaduw van de mens en persoonlijk en collectief trauma. Vier van zijn oefeningen zijn opgenomen in de appendix van het boek.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Thomas Hübl
  • Vertaler(s)Geraldine Damstra
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Helen van collectief trauma (Paperback)
Schrijf als eerste een review!