Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Tony Hill en Carol Jordan 9 - Doorbreek de stilte (POD) (Paperback)

In Doorbreek de stilte, het negende deel in Val McDermids Tony Hill en Carol Jordan-reeks, vindt een serie zelfmoorden plaats die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben.

Val Mcdermid | Nederlands | 352 pagina's
24,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

(POD) In Doorbreek de stilte, deel negen van Val McDermids internationaal geprezen thrillerserie met Tony Hill, vindt een serie verdachte moorden plaats van vrouwen die online worden lastiggevallen. Profiler Tony Hill is erin getraind patronen te herkennen en duister menselijk gedrag te ontcijferen en denkt dat er meer aan de hand is. Is er hier sprake van moord?

Algauw is Carols nieuwe rechercheploeg iemand op het spoor. Motief en aanwijzingen over de dader ontbreken, maar de zelfdodingen gaan door. Tony en Carol zetten samen de jacht in op het meest gevaarlijke en vreeswekkende type moordenaar - iemand die niets te verliezen heeft...

Val McDermid is de internationale bestsellerauteur van de Tony Hill en Carol Jordan-reeks, waarvan De sirene het eerste deel is. Haar werk is onderscheiden met o.a. de Diamond Dagger Award en de Gold Dagger Award, de prijs voor de beste Engelse thriller. Ze wordt in meer dan dertig talen uitgegeven en haar werk is wereldwijd al meer dan 16 miljoen keer verkocht.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Val Mcdermid
  • Vertaler(s)Frank Lefevere
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Doorbreek de stilte (POD) (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Tony Hill en Carol Jordan