Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Stilte voor de storm (E-book)

In deze historische roman brengt een naderende orkaan de onderhuidse spanning tussen wit en zwart, rijk en arm, in een klein Amerikaans stadje tot uitbarsting.

Vanessa Lafaye | Nederlands | 283 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Florida, 1935. De inwoners van het slaperige stadje Heron Key bereiden zich in de drukkende hitte voor op de jaarlijkse 'Fourth of July'-barbecue, ter gelegenheid van Independence Day. Blank en zwart vieren feest, elk op hun deel van het strand.
Missy, kindermeisje en hulp bij de familie Kincaid, heeft jaren verlangd naar de terugkeer van haar jeugdvriend Henry van het slagveld van WO I. Nu zal ze hem weer zien, want hij is in de buurt ondergebracht voor een bouwproject, met een onzekere toekomst als veteraan in het verschiet.
Maar de sfeer op het strandfeest is meteen al om te snijden en als tegen de morgen een zwaar mishandelde blanke vrouw wordt gevonden, wordt Henry als schuldige aangewezen. Terwijl de spanningen oplopen, daalt de barometer als een orkaan Heron Key bereikt. Deze nacht zal Heron Key onherroepelijk veranderen.

'Een stormachtig debuut dat de spanningen tussen blank en zwart in de VS na WO I laat zien. Deels liefdesverhaal en deels historische roman, waarin een zware orkaan een personage op zich is dat van de bladzijden buldert.' Bookseller

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Vanessa Lafaye
  • Vertaler(s)Ineke van Bronswijk
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

Stilte voor de storm (E-book)
Schrijf als eerste een review!