Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492926470_front_cover
1 / 2

10 stappen - In 10 stappen vertrouwen na ziekte (Paperback)

Geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst

Veronika Rutten | Nederlands
Kies je product:
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Herstellen na ziekte kan zwaar tegenvallen. Tijdens je ziekte krijg je misschien alle aandacht van familie en vrienden en zit je in de medische molen. Nadat je beter bent verklaard, verwacht jouw omgeving vaak dat je jouw leven weer oppakt, net als voor die tijd. Dat is niet altijd even gemakkelijk.

Ben jij het vertrouwen in jezelf, je lichaam en je toekomst kwijt? Lees dan dit boek. Aan de hand van 10 stappen ga je zelf aan de slag om aan een gezonde toekomst te bouwen.

Waarom word je ziek? Welke lessen heb je te leren? Wat kun jij doen om beter te worden? In dit boek krijg je antwoord op deze vragen.

Dit boek is een combinatie van eigen ervaringen van Veronika als medisch deskundige en (ex-kanker)patiënt en interviews met ervaringsdeskundigen. Haar doel is jou inzichten en handvatten te geven voor kracht en zelfvertrouwen na je ziekte.

Leer de levenslessen die je ziekte je wil laten zien, dan ben je in staat om positieve veranderingen in jouw leven aan te brengen.

OVER DE AUTEUR:

Veronika Rutten is transformatie Life & Healthcoach. Met haar eigen VR-methode (Vitality Results) helpt ze vrouwelijke ondernemers na een moeilijke (ziekte)periode weer volledig

in hun kracht te komen, zodat ze vol energie en zelfvertrouwen aan hun toekomst kunnen werken.

‘It only takes one Person to change your Life:YOU’.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Veronika Rutten
  • UitgeverijExpertboek
  • ImprintExpertboek

Reviews

In 10 stappen vertrouwen na ziekte (Paperback)
Schrijf als eerste een review!