Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Handboek Spiegelogie (Paperback)

Wees je eigen fan!

De klassieker Handboek Spiegelogie van Willem de Ridder mag in geen enkele boekenkast ontbreken, zeker niet als je je op het spirituele pad begeeft.

Willem de Ridder | Nederlands | 256 pagina's
Kies je product:
22,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De klassieker 'Handboek Spiegelogie' van Willem de Ridder mag in geen enkele boekenkast ontbreken, zeker niet als je je op het spirituele pad begeeft. Willem de Ridder is er namelijk in geslaagd om diepe spirituele wijsheid met humor te verpakken in een eenvoudige boodschap.

Hoe krijg je je leven weer in beweging nadat je van je kindertijd tot je volwassen leven bent geconditioneerd om op de automatische piloot te leven? Door te gaan oefenen! Gewoon, iedere dag even met jezelf oefenen om je eigen fan te worden. En liefst een keer in de week met een fanclub bij elkaar komen om elkaar ervan te overtuigen hoe geweldig jullie zijn.

Dat is de sleutel tot geluk: grijp de macht over je eigen leven weer terug en er kunnen zomaar wonderen gebeuren. Willem laat je in dit boek aan de hand van heel veel herkenbare voorbeelden en verhalen zien hoe je dit aanpakt. Aan de slag!

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Willem de Ridder
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Handboek Spiegelogie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!