Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789043924412_front_cover
1 / 1

lichter (E-book)

verlaat het verleden, omarm het heden, creëer de toekomst

Yung Pueblo laat zien hoe we door middel van zelfcompassie, bewustzijn en zelfheling toewerken naar een betere wereld. Een positief en urgent boek voor verbinding in tijden van onrust.

Yung Pueblo | Nederlands | 164 pagina's
Kies je product:
11,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In lichter laat Yung Pueblo zien hoe we allemaal verder kunnen komen in ons helingsproces, van het leren van zelfcompassie tot loslaten en emotioneel volwassen worden. Naarmate we sterker worden en ons zelfbewustzijn vergroten, is het onze verantwoordelijkheid - en ook deel van het helingsproces - om actie te ondernemen om de gezondheid en harmonie van álle mensen te ondersteunen. Het laatste deel van lichter laat zien hoe we kunnen en moeten bijdragen aan het opbouwen van een wereld die niet langer structureel schadelijk is, maar in plaats daarvan structureel mededogend. Zo dragen we met zelfheling bij aan een betere wereld.

Yung Pueblo is het pseudoniem van Diego Perez en betekent ‘jonge mensen’. Deze naam herinnert aan zijn Ecuadoriaanse roots, zijn activistische verleden en het besef dat de mensheid zich in een belangrijke groeifase bevindt.

'Op een bijna bezwerende manier wil Yung Pueblo ons ervan doordringen dat we onszelf van elke innerlijke beperking kunnen bevrijden.' – Susan Smit, auteur

'I can honestly say it’s fantastic.' – Vex King, auteur van Good Vibes, Good Life

'Yung Pueblo maakt ons er op magische wijze bewust van dat we verder komen op het moment dat we terug naar binnen durven te keren.' – Gershwin Bonevacia, dichter

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Yung Pueblo
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

lichter (E-book)
Schrijf als eerste een review!