Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Nooit meer ruzie met je baas (Hardback)

Werkkeuzes rondom passend werk voor hoogbegaafden

Adrienne Van den Bos | Nederlands | 204 pagina's
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Hoe vind je werk dat bij je past als je net iets anders bedraad bent dan de mensen om je heen? Hoe voorkom je dat je enthousiast begint en toch snel weer op je werk bent uitgekeken? En hoe voorkom je miscommunicatie en conflicten met collega’s en je baas?

Als je herkenning vindt in deze vragen, lijkt de link naar hoogbegaafdheid niet altijd logisch of voor de hand liggend. Rondom hoogbegaafdheid bestaan namelijk nog veel misvattingen, zoals dat je altijd succesvol bent in wat je onderneemt. Of dat alles je gemakkelijk afgaat.

In dit boek ontdek je wat hoogbegaafdheid met zich meebrengt op de werkvloer, wat de gaven en de valkuilen zijn die daarbij horen en hoe je je weg kunt vinden in de werkende wereld. Je ontdekt hoe je gezien en gehoord wordt. En je ontdekt hoe je werk vindt dat bij je past, zodat je plezier hebt in wat je doet, uitgedaagd wordt en – de titel verraadt het al – nooit meer ruzie krijgt met je baas.

Adrienne van den Bos is coach, auteur en de oprichter van Gifted People. Ze helpt andersdenkende hoogbegaafden om hun leven in te richten zoals dat bij hen past. Vanuit Gifted People inspireert ze dagelijks duizenden mensen en biedt ze een plek waar hoogbegaafden zichzelf kunnen ontwikkelen en gelijkgestemden kunnen ontmoeten.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Adrienne Van den Bos
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintBigBusinessPublishers

Reviews

Nooit meer ruzie met je baas (Hardback)
Schrijf als eerste een review!