Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789463389655_front_cover
1 / 1

Fast Fashion (E-book)

Agnes Esenbrink | Nederlands | 115 pagina's
4,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Donna van Lokeren werkt voor een groot Nederlands warenhuis dat wegens de recessie in zwaar weer verkeert. Het leven in een gezin en een drukke baan, daarnaast loyaal blijven in de slangenkuil van de modewereld en haar toenemende frustratie vanwege het niet kunnen benutten van haar creativiteit leiden er toe dat zij zelf het voorbeeld wordt van doorgeslagen consumentisme.

Als ze tijdens een van haar reizen naar het Verre Oosten de zeer slechte productieomstandigheden ziet en de druk op haar werk en haar privéleven verder toenemen kan een radicaal besluit niet langer uitblijven.

Dit boek gaat niet alleen over de gekte van overbesteding maar ook over moederschap, relaties, opvoeding, loyaliteit, het maken van keuzes, moed en vrouwelijke onafhankelijkheid. Het is een hilarisch inkijkje in de hectische wereld van de fast fashion industrie. Het is ook een hoopvol boek, met een boodschap, voor de vrouw van nu.

Ontmoet Donna, die net nog even een nieuwe jas tekende. De fashionista, die ter inspiratie stukjes stof uit kleding in winkels knipt. De vrouw, die nieuwe designerschoenen scoort in Londen en hoopt dat haar man het niet ontdekt. De moeder die ’s nachts in een stil huis een kus geeft aan haar slapende kinderen en met een glas wijn in haar handen in slaap valt. Agnes Esenkbrink biedt je een heerlijk geschreven boek. Een spannend inkijkje in de modewereld. Een andere blik op jouw spijkerbroek. En een boek dat je anders laat kijken naar jezelf.”

– Christine Pannebakker, schrijfster Wie ben ik, Vrouwenpower en De week.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Agnes Esenbrink
  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

Fast Fashion (E-book)
Schrijf als eerste een review!