Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Overwin je angsten uit vorige levens (E-book)

Een spirituele transformatiereis naar een gelukkiger toekomst

Wees niet langer bang voor het leven en ga op spirituele transformatiereis. Ainslie MacLeod gaat je in ‘Overwin je angsten uit vorige levens’ voor.

Ainslie Macleod | Nederlands | 253 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Bij elke incarnatie hebben we de kans een trauma op zielsniveau op te lopen. Zo kun je in een bepaald leven in een oorlog je hele familie verliezen. En word je in een volgend leven misschien veroordeeld, gevangengezet en gemarteld. Alles wat diepe invloed heeft op je vermogen om je levensplan – dat wat je ziel van plan was in dat leven te bereiken – te voltooien, roept een angst in het leven op zielsniveau.

Een groot trauma op zielsniveau kan je vele incarnaties lang achtervolgen. Door je angsten uit een vorig leven te overwinnen, vind je de sleutel voor spirituele groei en de snelste weg naar een leven van grotere verbondenheid, vervulling en betekenis.

In dit boek vind je Ainslie’s methode van tien stappen. Je ontdekt hoe je de blokkades die door angsten uit vorige levens zijn veroorzaakt kunt vaststellen, hoe je elke angst op zijn kop kunt zetten om de gevolgen ervan te overwinnen en hoe je je met de hoogste doelen van je ziel kunt verbinden.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ainslie Macleod
  • Vertaler(s)Aleid Swieringa
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Overwin je angsten uit vorige levens (E-book)
Schrijf als eerste een review!