Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Afdalen in je ziel (E-book)

Verloren zielsdelen herstellen

Heel jezelf van verleden en toekomst met sjamanistische technieken zoals soul retrieval, zoals uitgelegd door Alberto Villoldo in Afdalen in je ziel.

Alberto Villoldo | Nederlands | 180 pagina's
Kies je product:
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Met behulp van journeying (meditatiereizen) kun je jezelf en anderen helen. Deze techniek komt van de oude sjamanen uit de Amazone en de Andes en wordt daar al eeuwenlang toegepast. Door middel van geleide meditaties en ademhalingsoefeningen maak je een helende reis door ruimte en tijd en bereik je een unieke staat van bewustzijn. In enkele sessies kun je zo met soul retrieval bereiken waar je anders jaren psychotherapie voor nodig hebt. Alberto Villoldo reikt je in dit boek alles aan wat je hiervoor nodig hebt.

We hebben een ziel die net als het hart uit vier ‘kamers’ bestaat. In de eerste kamer heb je een wond weggestopt die je van de weg van je lotsbestemming heeft afgebracht. De tweede bevat je beperkende overtuigingen en aangegane zielscontracten als gevolg van die wond. In de derde kamer echter kun je de genade en het vertrouwen hervinden die je weer heel zullen maken. En in de vierde kamer zul je je jouw zielsopdracht weer kunnen herinneren, de werkelijke reden waarom je hier bent.

Villoldo in de inleiding van Afdalen in je ziel: 'Ik zal je leren hoe je je verloren zielsdelen terug kunt halen en de oorspronkelijke helderheid en genialiteit van je ziel kunt herwinnen. Je zult door de alles doordringende matrix van licht trekken die tijd organiseert in verleden, heden en toekomst door te reizen – een unieke staat van bewustzijn, waar je door middel van geleide meditaties en ademhalingsoefeningen toegang toe krijgt. Door middel van deze reizen zul je het verleden weer bezoeken om gebeurtenissen te helen die langgeleden plaatsgevonden hebben en om prettiger lotsbestemmingen voor jezelf en voor degenen van wie je houdt te ontdekken.'

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Alberto Villoldo
  • Vertaler(s)Nicole de Haas
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Afdalen in je ziel (E-book)
Schrijf als eerste een review!