Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De afstammeling (E-book)

Almar Otten | Nederlands | 365 pagina's
6,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Nooit vertelde historica Lineke Tesinga iemand over die ene ochtend. Ze betrapte haar vriend Berend, een gepassioneerd amateur-archeoloog, terwijl hij in haar kelder iets inmetselde. Kort daarop stierf hij bij een onverklaarbaar auto-ongeluk. Nu wil Lineke nog maar één ding: de waarheid achterhalen.

Joris Dumbar doet tijdens zijn promotieonderzoek in Utrecht een opzienbarende vondst: een onbekend en eeuwenoud manuscript. Het beschrijft de reis van de missionaris Lebuïnus, die in de achtste eeuw in Deventer leefde. Wanneer Joris flat overhoop wordt gehaald, beseft hij dat hij iets bijzonders en gevaarlijks op het spoor is. Iets wat iemand tot elke prijs wil hebben

Op zoek naar antwoorden vlucht hij naar Deventer: de bron van het verhaal. Daar ontmoet hij Lineke en samen doen ze een ontdekking die de Nederlandse geschiedenis op zijn kop zet.

Almar Otten (1964) woont met zijn vrouw en twee dochters in Deventer, waar hij werkt bij de gemeente. De afstammeling is zijn vijfde thriller. Eerder publiceerde hij vier delen in de misdaadreeks De Deventer Moordzaken. Het laatste deel uit die reeks werd genomineerd voor de Diamanten Kogel 2010. De afstammeling is zijn eerste historische thriller.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Almar Otten
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintSijthoff

Reviews

De afstammeling (E-book)
Schrijf als eerste een review!