Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vriendendienst (Paperback)

thriller

Almar Otten | Nederlands | 384 pagina's
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In het Engelse landhuis van Arthur de Rothschild komen twintig mensen uit de Londense City bijeen. Tussen hen loopt ook een man met getaand gezicht en halflang wit haar - hij wordt 'de Zwitser' genoemd. Het is een bijeenkomst van grote bankiers en enorme mondiale belangen. Wat is dan één mensenleven?

Als David Zomer hoort dat Eline hem wil spreken, laat hij alles uit zijn handen vallen. Hij kent maar één Eline. Zij woonde samen met hem in het roemruchte Amsterdamse krakersbolwerk Krankstaat. Een pijnlijke periode waar hij niet graag aan herinnerd wil worden. Maar hij moet nu op reis. Een levensgevaarlijke tocht door Zwitserland en Italië voert hem naar Diyarbakir, de Koerdische hoofdstad in het zuidoosten van Turkije. Een oude vriendschap vergt van hem het uiterste.

Almar Otten (1964) publiceerde vanaf 2011 vier historische thrillers: De afstammeling, Blauw goud (bekroond met de Diamanten Kogel 2012), Jeugdzonde en Het Ronde Huis. Zijn werk wordt lovend ontvangen door pers en publiek, om de zinderende spanning en de onnavolgbare vertelkracht. Met Vriendendienst zet hij weer hoog in: de geheimzinnige, bloeddorstige wereld van het grote geld.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Almar Otten
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Vriendendienst (Paperback)
Schrijf als eerste een review!