Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het vergeten lied (E-book)

Een ontroerende roman over een onmogelijke liefde en een nieuwe kans.

Amanda Wen | Nederlands | 271 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In ‘Het vergeten lied’ verweeft Amanda Wen twee liefdesverhalen, een in het heden en een in 1948. Na een lange strijd met boulimia heeft Lauren Anderson haar leven eindelijk op de rit. Maar haar wereld wordt op zijn kop gezet als haar vroegere vriendje en de jongen die haar hart brak, Carter Douglas, plotseling opduikt. Carter, nu een TV meteoroloog, is vastbesloten om dingen goed te maken met Laura. Zelfs na al die tijd heeft hij nog altijd een zwak voor haar.

Wanneer Laurens vergeetachtige oma Rosie nachtmerries krijgt over een geheimzinnige man genaamd Ephraim, een naam die haar familie nog nooit heeft gehoord, komt een verborgen liefdesverhaal aan het licht. Samen proberen Lauren en Carter het verleden van oma Rosie te ontrafelen. Wie is die Ephraim, en is er een kans dat hij nog in leven is?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Amanda Wen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKokBoekencentrum Fictie

Reviews

Het vergeten lied (E-book)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Wat mij betreft een van de beste boeken die ik dit jaar heb gelezen. Ik heb echt genoten van de personages. Interessante onderwerpen zoals Boulimia, alcoholverslaving en dementie worden mooi uitgediept.

Eveline op 27 okt 2023