Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Stille oorlog (E-book)

Andreas Norman | Nederlands | 233 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Voor liefhebbers van The Killing en Homeland. Een perfecte mix tussen spionagethriller en domestic noir. En volgens The Independent 'Een Le Carré-esk verhaal dat gedrenkt is in waarschijnlijkheid.'

Stille oorlog van Andreas Norman is een briljante thriller over leugens en macht, verraad en liefde, beklemming en beproeving. Met als leidende vraag: wie kun je nog vertrouwen als je geliefde misschien wel je grootste vijand is?

Bente Jensen, een Zweedse spion werkzaam in Brussel, weet wat het is om in een leugen te leven. Als ze een duister geheim in haar eigen familie ontdekt, stort haar wereld in. Bovendien onthult het geheim een groot gevaar.

Oorlog teistert Syrië. Jonathan Green werkt bij het Britse MI6 en leidt een undercoveroperatie om het verloop van de oorlog en de machtsbalans in het Midden-Oosten te veranderen. Tegelijkertijd is hij ook in zijn privéleven verstrikt geraakt in een web van bedrog.

Wanneer hun leugens worden onthuld en de stiltes worden doorbroken, staan Bente en Jonathan tegenover elkaar in een stille oorlog. Een oorlog waarin je geliefde misschien wel je grootste vijand blijkt te zijn.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Andreas Norman
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintKarakter Uitgevers B.V.

Reviews

Stille oorlog (E-book)
Schrijf als eerste een review!