Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De saboteur (E-book)

Wanneer het Noorse verzet er in 1943 achter komt dat de nazi’s in het geheim bezig zijn met het bouwen van een atoomwapen neemt één man het op tegen een elitekorps van SS’ers.

Andrew Gross | Nederlands | 411 pagina's
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

‘De saboteur’ van Andrew Gross is een thriller waarin de Tweede Wereldoorlog een grote rol speelt, net als in zijn bestseller ‘Alleen hij’ (‘The One Man’).

Wanneer het Noorse verzet er in 1943 achter komt dat de nazi’s in het geheim bezig zijn met het bouwen van een atoomwapen, is Kurt Nordstrum degene die gedropt wordt in het vrijwel ondoordringbare berggebied om die plannen te verstoren. Eén man die het moet opnemen tegen een elitecorps van SS’ers. Met niet alleen zijn eigen leven op het spel, maar ook de loop van een vernietigende oorlog.

Andrew Gross schreef een groot aantal thrillers (waaronder enkele samen met James Patterson) die wereldwijd vertaald zijn. Zijn thriller ‘Alleen hij’ werd overladen met lof van zowel pers als lezers.

‘Grote klasse en van een overweldigende spanning doordrenkt.’- Lee Child

‘Gross weet historie tot leven te wekken in deze pageturner. Het enige nadeel aan deze thriller is dat je weet dat het je je nachtrust gaat kosten.’- Nelson DeMille

‘Aanbevolen aan zowel thrillerfans als liefhebbers van geschiedenis.’- Library Journal

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Andrew Gross
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

De saboteur (E-book)
Schrijf als eerste een review!