Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Blockbusters (E-book)

wat we kunnen leren van de hitmakers uit de entertainmentindustrie

Anita Elberse | Nederlands | 282 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

‘Iedereen kan leren van de entertainmentindustrie. Wie keuzes durft te maken, is het succesvolst.’

In de colleges van Anita Elberse kan zomaar voetbaltrainer Alex Ferguson langskomen. Of de manager van Lady Gaga. Of Jay Z, rapper, muziekproducent en platenlabeleigenaar. De beroemdheden komen graag persoonlijk vertellen hoe je winnende teams bouwt.

Haar casestudy’s over de prestaties van basketballer LeBron James, de Metropolitan Opera, een exclusieve nachtclub in New York en de uitgeverswereld vormen de basis van haar internationale bestseller Blockbusters.

Wat maakt teams en leiders succesvol? Hoe zorg je ervoor dat iemand jou of je merk de moeite waard vindt? Hoe leidt succes tot meer succes? Anita Elberse legt helder uit hoe in de entertainmentindustrie hits worden gemaakt en deelt universele inzichten en toepasbare lessen voor iedereen die succesvol wil zijn.

De Nederlandse Anita Elberse is hoogleraar Marketing aan de Harvard Business School in Boston. Ten tijde van haar benoeming als hoogleraar was ze achtendertig en een van de jongste vrouwelijke professoren in de geschiedenis van Harvard.

‘Een fantastisch boek dat je aan het denken zet.’ Clayton Christensen, schrijver van Het innovatiedilemma

‘De status van Harvard-professor Anita Elberse is binnen haar vakgebied bijna te vergelijken met de status van de artiesten die zij onderzoekt. Beide buitengewoon indrukwekkend!’ Humberto Tan

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Anita Elberse
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Blockbusters (E-book)
Schrijf als eerste een review!