Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462721180_front_cover
1 / 1

De weg naar excellent leiderschap (E-book)

Anja Hilgers, Charlotte Staats | Nederlands | 155 pagina's
Kies je product:
21,00

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Als leidinggevende komt er veel op je af. De wereld is in verandering, de organisatie waar je werkt ook. Banen staan op de tocht en tegelijkertijd moet er flink vernieuwd worden om de concurrentie voor te blijven. De top van de organisatie verwacht van je dat je resultaten behaalt met je team. Teamleden vragen sturing, deadlines komen op je af. Je bent strateeg, beslisser, inspirator, planner en praatpaal tegelijk. Hoe haal je dan ook nog eens het maximale uit je team?

Tijdens de vele workshops en leiderschapstrajecten die Anja Hilgers en Charlotte Staats verzorgden, stelden zij de deelnemers de vraag: 'Wie was voor jou ooit een inspirerende leidinggevende? Iemand bij wie jij meer presteerde dan je zelf voor mogelijk hield?' Zij kregen zulke bijzondere verhalen te horen dat zij besloten deze leiders op te zoeken en te interviewen. Wat doen deze personen anders dan andere leidinggevenden?

Hoe gaan zij om met de dilemma's waarmee we allemaal worstelen? Hoe zien zij het potentieel in anderen? En hoe motiveren zij medewerkers om excellent te presteren?

In hun zoektocht ontdekten de auteurs dat excellente leidinggevenden zich onderscheiden op vijf thema's. Zij:

- starten met een stevige basis,

- benutten verschillen,

- creëren echte betrokkenheid,

- stimuleren eigenaarschap en,

- focussen op teamresultaat.

Deze thema's worden uitgebreid toegelicht, zodat je de kennis en ervaring van andere leiders kunt inzetten in je eigen rol. Dit boek houdt je een spiegel voor en nodigt je uit te onderzoeken wat voor jou en je team werkt. Door inspirerende voorbeelden en praktische tools kom je erachter hoe je je medewerkers kunt laten schitteren en daarmee het resultaat van je organisatie vergroot.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Anja Hilgers, Charlotte Staats
  • UitgeverijUitgeverij Thema

Reviews

De weg naar excellent leiderschap (E-book)
Schrijf als eerste een review!