Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Medewerkers aan zet (E-book)

Bouwen aan de fundamenten van een ideale werkplek

Ann De Wit, Marianne Van Erck, Dirk Wouters | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
26,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Medewerkers aan zet onthult hoe je als bedrijf buitengewone medewerkerstevredenheid kunt bereiken. Bij voorkeur voorziet de directie in essentiële bouwstenen: een heldere 'purpose' als verbindende strategie, ambitieuze doelen, duidelijke waarden in de bedrijfscultuur, ondersteunend management en een HR-strategie die de motivatie, inzetbaarheid en persoonlijke groei van medewerkers bevordert.

Maar wat als deze inspanningen niet als oprecht worden ervaren door de medewerkers? Als er geen echte verbinding ontstaat? In dat geval blijven strategische plannen en vastgestelde waarden ontoereikend. Een gepassioneerd team is van vitaal belang: collega's die van Bank Van Breda een 'Great Place to Work' maken, waar ze graag naartoe komen, waar ze met trots aan bijdragen en waar ze voldaan van terugkeren na een dag werken.

Ontdek hoe elk element bijdraagt aan het succesverhaal achter de bekroning tot beste werkplek. Leer van de impact van kleine details en overweeg welke ingrediënten waardevol kunnen zijn voor jou als lezer. De relevante lessen maken dit boek meer dan de moeite waard.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ann De Wit, Marianne Van Erck, Dirk Wouters
  • UitgeverijTerra - Lannoo, Uitgeverij
  • ImprintLannoo Campus

Reviews

Medewerkers aan zet (E-book)
Schrijf als eerste een review!