Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

The deeper secret of love (E-book)

Leer werken met de universele liefdeswetten door 'The deeper secret of love' van Annemarie Postma en verander jouw 'magneet' om het wonder van de liefde zelf tot leven te wekken.

Annemarie Postma | Nederlands
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Leer werken met de universele liefdeswetten door The deeper secret of love van Annemarie Postma en verander jouw 'magneet' om het wonder van de liefde zelf tot leven te wekken.

Wat is het werkelijke geheim van een liefdevol leven? Waarom lijken sommige mensen tot de uitverkorenen te behoren op liefdesgebied en blijven anderen verstrikt in de eeuwige zoektocht naar die ene ware? Is er voor iedereen een ware? En hoe trek je die ware dan aan?

Dit boek geeft je antwoord op alle belangrijke vragen over de liefde. Het laat zien hoe je zelf de gunstigste omstandigheden schept om je ware andere helft te vinden. Het stelt je voor de keuze tussen twee uitersten: een afwachtende, passieve houding ten opzichte van de liefde, of juist een dynamische interactie met jouw 'liefdeslot'. Waarvoor kies jij vanaf vandaag? Leer werken met de universele liefdeswetten. Verander jouw 'magneet', en vind de sleutel om het wonder van de liefde zelf tot leven te wekken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Annemarie Postma
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

The deeper secret of love (E-book)
Schrijf als eerste een review!