Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492883070_front_cover
1 / 2

De legende van Bilaneiland 3 - Crystal (Paperback)

Annette van Zuijlekom de Zeeuw | Nederlands | 292 pagina's
15,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Crystal is de ontknoping van de trilogie De Legende van Bilaneiland. Deel 3 is een meeslepend liefdesverhaal met inspirerende gesprekken tussen Crystals verstand en ziel.

Crystal, de nuchtere kroonprinses van Bilaneiland, houdt van feiten. Haar visioenen probeert ze dan ook zoveel mogelijk te negeren, tot haar zorgvuldig uitgestippelde liefdesleven met Ramon in duigen lijkt te vallen. Dan doet ze juist het tegenovergestelde: ze klampt zich eraan vast. Zo lukt het Crystal om haar gevoelens voor een andere man in toom te houden, en hoeft ze niet te kiezen tussen haar verstand en gevoel.

Dit boek legt de wortel van onwetendheid bloot en dringt door tot de kern van de ziel.

De spirituele lessen in deel 1 en 2 gaan vooral over de vragen: Waarom zijn we? en Waar zijn we? In deel 3 wordt antwoord gegeven op de vraag: Wie zijn we?

De antwoorden op deze drie vragen zijn bedoeld om je te inspireren en uit te leggen hoe je bewust kunt communiceren met je ziel. Want alleen jouw ziel kan antwoord geven op de vragen: Waarom ben ik? Waar ben ik? en Wie ben ik?

Elk deel van de trilogie is een los en afgerond verhaal.

Annette van Zuijlekom de Zeeuw is geboren en opgegroeid is Zuid-Holland. In 2001 verhuisde ze met haar gezin naar een dorpje in Drenthe. Ze begon met schrijven in 2008, omdat ze de ordening die ze in het leven zag zo overzichtelijk en duidelijk op papier wilde hebben. Bezoek haar website: www.zara4life.nl

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Annette van Zuijlekom de Zeeuw
  • UitgeverijZara4book

Reviews

Crystal (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie De legende van Bilaneiland