Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ronnie de roerdomp 1 - Ronnie de roerdomp en het geheim van het moeras (E-book)

Aanstekelijke jeugdroman van beroepsvogelaar Arjan Dwarshuis, bekend van o.a. De Vogelspotcast.

Arjan Dwarshuis | Nederlands
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Arjan Dwarshuis, enthousiaste vogelaar en bekend van De Vogelspotcast, schreef een spannende jeugdroman over een jong meisje en een roerdomp. Met schitterende fullcolourillustraties van Zilveren Penseel-winnaar Marieke ten Berge.

Suus is gek op vogels en gaat vaak naar het moeras vlak bij huis om ze te bekijken. Op een dag raakt ze tot haar grote verbazing bevriend met een pratende roerdomp. Daardoor moet ze denken aan de verhalen van haar dementerende oma, die vaak stemmen in het moeras hoorde. Suus stuit op een eeuwenoude legende die iets met de eenzame Ronnie te maken lijkt te hebben. Intussen probeert ze de mopperende roerdomp aan een roerdompe te helpen en hem de ogen te openen voor de wereld en de vogels om hem heen.

Arjan Dwarshuis is beroepsvogelaar, bekende podcaster, columnist en ambassadeur van het iucn. Zijn podcastserie De Vogelspotcast is razend populair en nu wil Arjan zijn liefde voor vogels met kinderen delen. Dit is het eerste deel over Suus en Ronnie de roerdomp.

De Vogelspotcast werkt enorm aanstekelijk.’

*****de Volkskrant

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Arjan Dwarshuis
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Ronnie de roerdomp en het geheim van het moeras (E-book)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een super origineel, indrukwekkend en mooi verhaal. Arjan Dwarshuis weet op verhalende wijze alles te leren over verschillende vogelsoorten en hij weet daarbij een mooi, liefdevol en intens verhaal.

Kim Coenen op 7 feb 2024