Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789493089143_front_cover
1 / 2

Zet je leerlingen op 2 (Hardback)

Beter doceren door te leren doseren

Arjen Banach, Niek van den Adel | Nederlands | 152 pagina's
17,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het onderwijs, voor de groep staan: de mooiste baan die er is. Of moeten we zeggen: de mooiste baan die er zou kunnen zijn?

Jij bent een echte docent. Je staat altijd aan en constant klaar voor anderen. Collega’s kunnen op je rekenen en voor je leerlingen geldt dat al helemaal. Die staan op één, want zo hoort het. Maar hoeveel aandacht geef je nog aan jezelf?

Ons onderwijssysteem vraagt veel van jou en je collega’s. Werk- en regeldruk nemen toe, uitval en verloop zijn groot en een collectieve burn-out ligt op de loer. Het systeem kun je in je eentje niet veranderen. Hoe ga je dan om met al die veranderingen in je werk? Als de hele wereld op jou lijkt te steunen, waar leun jij dan op?

Met dit boek gaan we je helpen je werk weer zo in te richten dat je het als zinvol ervaart en er grip op hebt. Want hoewel het soms voelt alsof het werk je door de vingers glipt en je het even niet meer kunt overzien, is er altijd een mogelijkheid om weer meer energie te krijgen van je baan. Zodat je, als je aan het einde van de dag klaar bent en de deur achter je dichttrekt of je laptop dichtklapt, kunt denken: was het thuis maar net zoals op school …

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Arjen Banach, Niek van den Adel
  • UitgeverijGrowingStories

Reviews

Zet je leerlingen op 2 (Hardback)
Schrijf als eerste een review!