Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Diëten zonder het te weten (E-book)

Vol praktische inzichten waarmee je echt resultaat boekt

Arno Monsecour | Nederlands | 240 pagina's
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Wil jij een gezonder gewicht? Je fysiek en mentaal fitter voelen? En heb je al dieet na dieet geprobeerd, zonder succes? Wees gerust: het ligt niet aan jou. Klassieke diëten, shakes en pillen werken simpelweg niet. In elk geval niet op lange termijn.

Onder het motto 'progressie is beter dan perfectie' reikt diëtist en mindsetcoach Arno Monsecour je in zijn nieuwe boek de nodige gereedschappen om wél blijvend af te slanken. Zijn motto? Je zult alleen blijvende resultaten halen als je je mindset verandert. Daarom vind je in zijn boek geen alles-of-nietsdieetadviezen, maar wel haalbare en praktische tips die passen bij wie jij bent en aansluiten bij je eigen levensstijl, welk doel je ook nastreeft.

Een van zijn sleutels tot langdurig succes? Microgewoonten. Dat zijn belachelijk kleine - en dus haalbare - versies van nieuwe gewoonten die je jezelf wilt aanleren. Bijvoorbeeld: je wilt gezonder eten. De microgewoonte kan dan zijn: neem minstens één hap uit een stuk fruit per dag. Klinkt dit te simpel? Bedenk dan dit: een microgewoonte is het beste wapen tegen de twee grootste obstakels waar de meeste mensen tegenaan lopen als ze gezonder willen leven. Die obstakels zijn: beginnen en volhouden! Waar wacht je nog op?

 

'Ga aan de slag met de inzichten van Arno Monsecour. Je fysieke én mentale gezondheid zullen je op korte, maar nog belangrijker ook op lange termijn dankbaar zijn.'
- prof. dr. Guy T'Sjoen, auteur van Fit op 50

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Arno Monsecour
  • UitgeverijTerra - Lannoo, Uitgeverij
  • ImprintLannoo

Reviews

Diëten zonder het te weten (E-book)
Schrijf als eerste een review!