Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De zeven heilige vlammen (Paperback)

lessen van de geascendeerde meesters van de zeven stralen

Aurelia Louise Jones | Nederlands
24,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De energieën van de Zeven Heilige Vlammen overspoelen de aarde dagelijks om haar levenskracht en die van haar bewoners te voeden. Deze zeven hoofdstralen zijn altijd aanwezig, maar elke dag van de week heeft een de overhand. Het is heilzaam om je te richten op de energie die op die dag het sterkst vanuit de scheppingsbron naar de aarde straalt.

De stralen in je opnemen zal je op een heel krachtige manier helpen om de energieën in je chakra's, die overeenkomen met de stralen, in balans te houden, waardoor je evenwichtiger en gracieuzer zult worden. Op je weg naar verlichting zul je alle zeven hoofdstralen - en later ook de vijf geheime stralen - in balans moeten brengen om grotere wijsheid en meesterschap te kunnen verwerven. Bij elk van de Zeven Heilige Vlammen hoort een geascendeerde meester, die zijn wijsheid aan deze energiestroom meegeeft.


Aurelia Louise Jones is begin jaren veertig geboren in Montreal en overleed in 2009. Zij liet een rijke erfenis na aan lessen van geascendeerde meesters, waaronder die in dit boek. Eerder schreef zij Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Aurelia Louise Jones
  • UitgeverijUitgeverij Akasha

Reviews

De zeven heilige vlammen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!