De Cock en de dood van een engel (E-book)

E-books kunnen alleen worden gelezen op uw computer, mobiel, tablet of daarvoor geschikte e-readers.

Is de opvang en steun die heilsoldate Betty, bijgenaamd ‘De engel van Amsterdam’,  bood aan junks en daklozen haar noodlottig geworden? De Cock onderzoekt haar dood in een koud en glad Amsterdam.

€ 7,99
Gemakkelijk downloadbaar
Thuiswinkel waarborgGeen verzendkosten op e-booksVeilig bestellen en afrekenen
De Cock en de dood van een engel
Deel 73 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de dood van een engel’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

Het sneeuwt in Amsterdam. De stad bereidt zich voor op een witte Kerst. Maar dan wordt het levenloze lichaam van heilsoldate Betty Wijn aangetroffen. Ondanks waarschuwingen van haar collega’s, en vooral haar ex-verloofde die ook in het Leger dient, zat Betty diep in het wereldje van junks en daklozen. Ze noemden haar “De Engel van Amsterdam” die hen onvoorwaardelijk opvang en steun bood. Is dat haar noodlottig geworden? De Cock, die Betty persoonlijk kende, verdiept zich in de zaak. Als er niet lang daarna nog een dode valt, begrijpt hij dat de zaak complexer is dan hij in eerste instantie dacht.

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.
Meer informatie
Meer informatie
Pagina's 142
Druk 1
Imprint De Fontein Romans & Spanning
Uitvoering E-book
Bestandstype ePub2
Publisher name VBK Media
ISBN 9789026134586
Verschijningsdatum 2 sep. 2013
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen