De Cock en het lijk aan de Amstel (E-book)

E-books kunnen alleen worden gelezen op uw computer, mobiel, tablet of daarvoor geschikte e-readers.

De leider van een Amsterdamse volkspartij wordt vermoord. Is er een relatie met een roofmoord een paar dagen eerder? Voor De Cock een van de moeilijkste zaken ooit, een die draait om geld en macht.

€ 7,99
Gemakkelijk downloadbaar
Thuiswinkel waarborgGeen verzendkosten op e-booksVeilig bestellen en afrekenen
De Cock en het lijk aan de Amstel
Deel 75 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en het lijk aan de Amstel’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

Langs de oever van de Amstel wordt het lichaam van Gerrit Koedooder gevonden. De Cock vraagt zich af wat de werkloze en alcoholverslaafde journalist op die plek te zoeken had. Volgens een getuige had hij daar een afspraak. Maar met wie? De zaak wordt er niet eenvoudiger op als de getuige de volgende dag een poging doet zich van het leven te benemen.

Dan wordt de populaire voorman van een Amsterdamse volkspartij dood aangetroffen. Het is al snel duidelijk dat hij is vermoord en omdat men bang is voor politieke ophef wordt deze zaak De Cock uit handen genomen. Maar die ontdekt een verband tussen de twee moorden en daarmee belandt hij in een van de ingewikkeldste zaken uit zijn carrière. Alles draait om geld en macht: wie trekt er aan de touwtjes? ...

> A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.
Meer informatie
Meer informatie
Druk 1
Imprint De Fontein Romans & Spanning
Uitvoering E-book
Bestandstype ePub2
Publisher name VBK Media
ISBN 9789026135866
Verschijningsdatum 13 okt. 2014
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen