Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Babyplanner (E-book)

Barbara Muller | Nederlands
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Barbara heeft als weddingplanner de leukste baan van de wereld. Haar leven bestaat uit feesten met haar vriendinnen Kate en Lisa, geld verdienen en dit zo snel mogelijk weer uitgeven aan kleding, schoenen en cocktails. Wanneer dit oppervlakkige leven haar tegen gaat staan, besluit ze haar relatie te verbreken en alleen op wereldreis te gaan. Als ze (geheel onverwacht) zwanger blijkt te zijn moet ze ingrijpende keuzes maken.

Vier jaar later ontmoet Barbara haar grote liefde Max en wil ze niets liever dan met hem een kindje krijgen. Maar Max draagt al jaren een geheim met zich mee en de periode waarin Barbara dacht via de natuurlijke weg zwanger te raken is definitief voorbij. Ze komt terecht in een wereld van talloze ziekenhuisbezoeken, behandelingen en gruwelhormonen. Lukt het haar om dit zware traject door te zetten en haar kinderwens in vervulling te laten gaan?

De babyplanner is het sprankelend geschreven, waargebeurde verhaal van een sterke jonge vrouw, die nooit had kunnen vermoeden dat vruchtbaarheid zon paradoxale manier rol in haar leven zou gaan spelen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Barbara Muller
  • UitgeverijOveramstel Uitgevers
  • ImprintThe House of Books

Reviews

Babyplanner (E-book)
Schrijf als eerste een review!