Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Bruis (Paperback)

Fermenteer zelf natuurlijk bruisende gezonde en non-alcoholische dranken

Fermentatie brengt heerlijke non-alcholische drankjes voort. Denk aan een kombucha, of een waterkefir. Bruis vertelt je alles wat je nodig hebt om deze gezonde en alcoholvrije dranken zelf te brouwen.

Barbara Serulus, Elise van Iterson | Nederlands | 144 pagina's
18,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Fermentatie brengt fantastische non-alcholische drankjes voort. Denk aan een friszure kombucha, een dorstlessende waterkefir of een aardse bietenkvass.

Stuk voor stuk bruisend door gezonde bacteriën en complex en verrassend van smaak. Ze duiken steeds meer op in toprestaurants en cocktailbars maar je kan ze ook makkelijk zelf maken. Gefermenteerde dranken zijn met hun natuurlijke sprankeling en licht gegiste smaken

een waardig alternatief voor wijn of bier. Ideaal voor wie minder alcohol wil consumeren én een probiotische boost wil geven aan zijn lichaam. Dit boek vertelt je alles wat je nodig hebt om deze gezonde en alcoholvrije dranken eigenhandig te brouwen thuis. Je vindt heldere recepten die stap-voor-stap geïllustreerd worden, behapbare wetenschappelijke informatie over het fermentatieproces en sappige anekdotes over de herkomst van deze bijzondere drankjes.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Barbara Serulus, Elise van Iterson
  • UitgeverijBIS Publishers BV
  • ImprintBIS Publishers

Reviews

Bruis (Paperback)
Schrijf als eerste een review!