Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789023482857_front_cover
1 / 1

Van god los (E-book)

Bart Chabot | Nederlands | 20 pagina's
2,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

"Het theater waar we vanavond optreden heet De Naald, dus dat komt goed uit. Ik beschouw het tenminste gemakshalve maar als een goed voorteken.

`Dit is niet normaal, hoor, zegt Ardy backstage tegen me. `Ik haal Herman vanmiddag op, in het Carlton, omdat we hem vandaag met de camera volgen voor de tourneefilm. Wat denk je? Vierdubbele drankjes bestelde-ie. Ik heb het voor de gein eens bijgehouden. Tweeëntwintig borrels heeft-ie naar binnen gewerkt, binnen anderhalf uur. Het resultaat was er ook naar. We hebben wel gefilmd, maar... Ladderzat. Kijk, ik wist dat-ie veel dronk, uit jouw verhalen, Bart. Maar dit is toch niet gewoon meer? Zoiets houdt geen mens vol. Zelfs een Herman Brood niet.'"

Bart Chabot maakte zijn vriend Herman Brood jarenlang van nabij mee thuis, op straat, onderweg, in het theater en schreef vier boeken over hem, die samen een meeslepend verslag vormen van de avonturen van Nederlands enige echte rock-n-rollheld. In dit korte verhaal komt hun gezamenlijke rondgang langs de Nederlandse theaters aan het bod.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Bart Chabot
  • UitgeverijBezige Bij b.v., Uitgeverij De

Reviews

Van god los (E-book)
Schrijf als eerste een review!