Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Continuous Everything - Continuous Integration (Paperback)

een publicatie in de Continuous Everything reeks

De content bestaat uit het behandelen van Continuous Integration aan de hand van een definitie, business case, architectuur, ontwerp en best practices.

Bart de Best | Nederlands | 132 pagina's
39,95

Op voorraad

Binnen vijf werkdagen in huis

Veilig betalen met:

Continuous Integration is een holistische Lean software ontwikkelaanpak die beoogt om op een incrementele en iteratieve wijze continue software te produceren en in productie te nemen waarbij waste reductie hoog in het vaandel staat.

Het woord ‘holistisch’ verwijst naar de PPT-begrippen: People (multiple expert), Process (kennis van bedrijfs- en beheerprocessen) en Technology (applicatie en infrastructuur programmeren).

Door de incrementele en iteratieve werkwijze wordt fast feedback mogelijk doordat functionaliteiten eerder in productie kunnen worden genomen. Hierdoor wordt waste gereduceerd omdat gebreken eerder worden gevonden en sneller kunnen worden hersteld.

Dit boek is een publicatie in de Continuous Everything reeks. De content bestaat uit het behandelen van Continuous Integration aan de hand van een definitie, business case, architectuur, ontwerp en best practices.

Begrippen die hierbij worden besproken zijn het veranderparadigma, het toepassen van Continuous Integration, gebruik repositories, code kwaliteit, green code, green build, refactoring, security based development en build-in failure mode. Op deze wijze bent u snel weer up-to-date op het gebied van de DevOps ontwikkelingen met betrekking tot Continuous Integration.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Bart de Best
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintLeonon Media

Reviews

Continuous Integration (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Continuous Everything