Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461271532_front_cover
1 / 1

Ik voel me zo lelijk (E-book)

ingebeelde lelijkheid of body dismorphic disorder

Bas van Heycop ten Ham | Nederlands
Kies je product:
20,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Je neus voelt als een pompoen, je huid als een maanlandschap, je oren krijg je maar niet goed bedekt, iedereen kan je inhammen zien of je benen voelen als boomstammen. Steeds ben je je pijnlijk bewust van je uiterlijk, uren breng je door voor de spiegel, allerlei camouflagetechnieken worden ingezet.

Je zult je maar lelijk voelen, dan heb je echt een probleem. Je draagt je lelijke gevoel namelijk altijd met je mee, elke dag, in elke situatie. Ingebeelde lelijkheid, verstoorde lichaamsbeleving, body dysmorphic disorder (BDD), hoe je het ook wilt noemen, leuk is het niet. Een groot deel van de mensen met BDD komt in een isolement terecht. In dit boek wordt uit de doeken gedaan wat BDD is, hoe het zich kan uiten, welke bijkomende psychische en sociale problemen er kunnen ontstaan en hoe het te behandelen is. Na het lezen van dit boek kun je misschien eindelijk uit je schulp komen en iets aan die nare gevoelens over jezelf gaan doen.

Dit boek verschijnt in de serie Zorgen voor jezelf.

Over de auteur(s):

Bas van Heycop ten Ham (1964) is klinisch psycholoog/psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut VGCt. Hij was vele jaren werkzaam in de psychiatrie en behandelde onder anderen patiënten met depressie, angst- en dwangstoornissen, eetstoornissen, psychosomatische klachten en ADHD. Momenteel werkt hij vrijgevestigd in Zwolle en geeft hij les in de cognitieve gedragstherapie. Hij is mede-eindredacteur van de serie Zorgen voor jezelf.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Bas van Heycop ten Ham
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers

Reviews

Ik voel me zo lelijk (E-book)
Schrijf als eerste een review!