Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789401302241_front_cover
1 / 2

De verborgen dynamiek van familiebanden (E-book)

Bert Hellinger | Nederlands | 278 pagina's
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'De verborgen dynamiek van familiebanden' is het standaardwerk van Bert Hellinger, de grondlegger van de therapeutische methode van de familieopstelling.

Veel van onze overtuigingen en problemen vinden hun oorsprong in het gezin waarin we zijn opgegroeid. Daar beginnen de patronen die zich openbaren in onze huidige relaties. Door deel te nemen aan een familieopstelling worden verstoorde verhoudingen zichtbaar. De verborgen dynamiek wordt helder en daarna kan het proces van integratie en heling beginnen.

In 'De verborgen dynamiek van familiebanden' introduceert Bert Hellinger zijn methode. De coauteurs, Gunthard Weber en Hunter Beaumont, geven gedetailleerd aan hoe de toepassing van deze methode verfijnd kan worden. Het doel is om een individu te helpen om los te komen uit emotionele verstrikkingen en een nieuwe vrijheid van zijn te laten ervaren.

Bert Hellinger werkte als priester in Afrika, leidde oecumenische trainingen en studeerde psychoanalyse, gestalttherapie, transactionele analyse en familietherapie.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Bert Hellinger
  • Vertaler(s)Ananto Dirksen
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintAltamira

Reviews

De verborgen dynamiek van familiebanden (E-book)
Schrijf als eerste een review!