Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Een tweede kans voor Missy (E-book)

Een tweede kans voor Missy van Beth Morrey is een roman die doorspekt is met liefde, verlies en eenzaamheid, maar vooral met hoop. Een aangrijpend maar ook enorm feelgood ‘coming of old age’-verhaal.

Beth Morrey | Nederlands | 300 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Een tweede kans voor Missy van Beth Morrey gaat over de negenenzeventigjarige Missy Carmichael. Missy’s wereld is tegenwoordig heel klein. Ze heeft verdriet omdat ze nauwelijks nog contact heeft met haar familie. Haar huis is doodstil, op haar voetstappen, het geluid van de radio en het tikken van de klok na. Missy is een mopperkont geworden en ze weet dat ze haar eenzaamheid alleen maar aan zichzelf te danken heeft. Ze verdient ook niet beter, denkt ze, na wat ze gedaan heeft.

Dan ontmoet ze in het park per toeval twee heel verschillende vrouwen en neemt haar leven een onverwachte wending. Er wacht een heel nieuw leven op Missy, maar dan moet ze wel moedig genoeg zijn om haar kansen te grijpen. Is ze met haar negenenzeventig jaar te oud voor een tweede kans?

Een tweede kans voor Missy is een roman die doorspekt is met liefde, verlies en eenzaamheid, maar vooral met hoop. Het is een aangrijpend ‘coming of old age’-verhaal waarin gewone dagen bijzonder worden door de kracht van vriendschap, saamhorigheid en vergiffenis voor jezelf, op welke leeftijd dan ook. Een tweede kans voor Missy van Beth Morrey is het hoopvolste debuut van 2021!

'Geweldig debuut.' - Troskompas

'Wat een heerlijk, onbekommerd debuut. Een echte feelgood maar dan wel eentje die haarscherp in beeld brengt hoe alleenstaande ouderen kunnen worstelen met eenzaamheid, moeizame familierelaties en een slinkend inkomen.' - ZIN

'De meest besproken debuutroman van de Frankfurter Buchmesse.' – The Sunday Times

'Je wilt elk moment vasthouden van dit fantastische debuut. Een verbluffend mooi verhaal.' – Woman’s Weekly

'Een prachtig verhaal over liefde, verlies, schuld en de kracht van vriendschap.' – Jill Mansell

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Beth Morrey
  • Vertaler(s)Mechteld Jansen
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Een tweede kans voor Missy (E-book)
Schrijf als eerste een review!