Boek van de maand

Steeds leuker (Jelle Hermus)
Schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven.

De voordelen zonder de nadelen. Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar Steeds Leuker om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn.

Steeds Leuker geeft de korte route naar een leuker leven. Jelle Hermus laat zien hoe je je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen. Door het zetten van de juiste kleine stappen en het overboord gooien van de ballast werk je toe naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Vol verfrissende wijsheid, Hollandse nuchterheid en geheel in de grappige en luchtige stijl van het succesvolle online platform soChicken.nl.

Over het boek van de maand

Boekenwereld.com bepaalt iedere maand een boek van de maand. Dit boek kan van elk genre zijn. Zo proberen we voor elke doelgroep een maand te voorzien van een goed boek. Vaak zijn het nieuwe boeken die recent zijn verschenen maar soms is het ook een boek uit de oude doos. Gewoon omdat we het de auteur en boek gunnen om in de spotlight te mogen staan. Een voordeel voor de lezer is dat we geen verzendkosten rekenen voor deze boeken. Je bespaart hiermee € 1,95, dat is toch ongeveer 10% van het totaalprijs.

Bekijk andere boeken uit de boek van de maand

Hieronder zie je alle andere titels die dit jaar verkozen zijn tot boek van de maand: