Boek van de maand

Van dit boek ga je beter slapen (Catelijne Elzes, Deborah Freriks)
Deze maand ook exclusief gesigneerd te bestellen

Een op de drie volwassen slaapt slecht. Goed nieuws: een betere nachtrust is echt mogelijk!

In Van dit boek ga je beter slapen reiken Catelijne Elzes en Deborah Freriks handvatten aan om beter te slapen. Tips voor slechte inslapers, mensen die niet doorslapen, maar ook dat een goede nacht al begint overdag. Catelijne Elzes en Deborah Freriks geven een humoristisch en hartverwarmend kijkje in hun eigen leven als slechte slapers.


Exclusief gesigneerd exemplaar met persoonlijke boodschap

Er is genoeg dat je kunt doen (en laten) om je nachtrust te verbeteren. Plus: je staat er niet alleen voor! Van dit boek ga je beter slapen zorgt voor erkenning en herkenning. Een toegankelijk boek met journalistieke verhalen, humor, compassie, wetenschap en fijne illustraties. Erg geschikt om cadeau te geven zeker voor de feestdagen die er aan zitten te komen!

Als verrassing nemen wij bij dit boek de verzendkosten voor onze rekening en kan je exclusief een handtekening van de auteurs bij bestellen.

Over het boek van de maand

Boekenwereld.com bepaalt iedere maand een boek van de maand. Dit boek kan van elk genre zijn. Zo proberen we voor elke doelgroep een maand te voorzien van een goed boek. Vaak zijn het nieuwe boeken die recent zijn verschenen maar soms is het ook een boek uit de oude doos. Gewoon omdat we het de auteur en boek gunnen om in de spotlight te mogen staan. Een voordeel voor de lezer is dat we geen verzendkosten rekenen voor deze boeken. Je bespaart hiermee € 1,95, dat is toch ongeveer 10% van het totaalprijs.

Bekijk andere boeken uit de boek van de maand

Hieronder zie je alle andere titels die dit jaar verkozen zijn tot boek van de maand:

Verkozen boeken uit 2017

Items 1 tot 4 van 11 totaal

Pagina

Bestellen