Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het Lied van het Gebroken Zand 2 - Bloed op het Zand (Paperback)

Bloed op het Zand is het tweede deel van Bradley P. Beaulieu’s fantasy-trilogie Het Lied van het Gebroken Zand.

Bradley P. Beaulieu | Nederlands | 832 pagina's
Kies je product:
36,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Bloed op het Zand is het tweede deel van Bradley P. Beaulieu’s fantasy-trilogie Het Lied van het Gebroken Zand.

Çeda, nu een van de Klingmaagden in dienst van de koningen van Sharakhai, traint mee met de dodelijkste krijgers van het koninkrijk. Terwijl ze op missies wordt gestuurd om het bewind van de koningen te versterken, verzamelt ze ondertussen steeds meer informatie om ze te ondermijnen.

Ze kent de duistere geschiedenis van de asirim – die honderden jaren geleden tot slaven werden gemaakt door de koningen – maar nu ze als Klingmaagd aan ze is verbonden, voelt ze hun pijn even hevig als die van haarzelf. De asirim verlangen naar vrijheid, eisen die zelfs, maar met de krachten van de goden in het spel, lijken hun ketenen onverbreekbaar.

Çeda kan de redder in nood zijn waarop de asirim hebben zitten wachten, maar nu is niet het moment om risico’s te nemen. Na de overwinning van de Maanloze Horde op het paleis van de Zwerfkoning zijn de resterende koningen uit op bloed. Systematisch kammen ze de stad uit, meedogenloos in hun wraak. Emre en zijn nieuwe kameraden van de Maanloze Horde hopen gebruik te maken van de onrust, maar met de koningen en hun door de goden gegeven krachten en de Klingmaagden met hun ebonieten zwaarden, is er weinig hoop dat ze dat gaat lukken

Als Çeda en Emre vervolgens een complot ontdekken van de bloedmagiër Hamzakiir, en de woestijn overzeilen om achter de waarheid te komen, openbaart zich een verschrikkelijk geheim, een die de macht van de gehate koningen misschien kan overwinnen. Maar dan moet Çeda wel eerst leren omgaan met de alsmaar schuivende machten binnen Sharakhai, en de groeiende razernij van de asirim zien te bedwingen voordat ze daaronder bedolven raakt.

‘Dit is epische fantasy zoals het moet: vernieuwend en toch herkenbaar, spannend en meeslepend.’ Martijn Lindeboom, Hebban.nl over De Twaalf Koningen van Sharakhai

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Bradley P. Beaulieu
  • Vertaler(s)Richard Heufkens
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy

Reviews

Bloed op het Zand (Paperback)
Schrijf als eerste een review!