Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven (E-book)

boek schrijven I familieverhaal | autobiografie schrijven

Dus jij wil je levensverhaal schrijven? Goed idee! Maar hoe doe je dat? Hoe voorkom je dat je boek een 'en-toen-en-toen-en-toen'-verhaal tjokvol stamfeiten wordt? Volg de stappen uit dit boek.

Brenda van Es | Nederlands | 175 pagina's
8,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Dus jij wilt een boek schrijven over je leven? Goed idee! Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Hoe voorkom je dat je levensverhaal een 'en-toen-en-toen-en-toen'-boek tjokvol stamboomfeiten wordt? Je hebt tenslotte een verhaal te schrijven, geen opsomming.

Misschien heb je al pogingen ondernomen, maar ontbrak het je aan een goede structuur om van je verhaal een geheel te maken. Met dit boek in handen lukt het je wel.

Brenda van Es geeft je opdrachten om stapsgewijs tot een structuur te komen voor jouw boek. Bovendien strooit ze met talloze schrijftips - en bijbehorende voor- beelden - om je levensverhaal helder, meeslepend en krachtig op papier te zetten.

Stap in de wereld van verhaallijnen, haakjes, metaforen, rode draden, dialogen en beschrijvingen en schrijf je levensverhaal zoals alleen jij dat kunt.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Brenda van Es
  • Uitgeverij100 Jaar Na Vandaag
  • Imprint100 jaar na vandaag

Reviews

Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven (E-book)
Schrijf als eerste een review!