Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Meer paardenpraat 1 - Een veulen op de manege (Hardback)

Een avontuur op de manege van Britt Dekker voor alle paardenfans vanaf 7 jaar. George en Eve krijgen een veulen en Britt moet invallen als instructrice.

Britt Dekker | Nederlands | 96 pagina's
Kies je product:
15,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In 'Een veulen op de manege' maakt Britt Dekker zich zorgen over haar paard George. Hij is nerveus en niet zichzelf. Eve, de lieve bruine merrie, krijgt binnenkort een veulen. Zou George daarom onrustig zijn? Ondertussen gaan de lessen op de manege gewoon door. Instructrice Marieke heeft zich bezeerd en kan eventjes geen paardrijles meer geven. Britt moet hierdoor onverwacht invallen als instructrice. Zal alles goed gaan, met de paardrijles én het nieuwe veulen? In het paardenboek ‘Een veulen op de manege’ lees je over van alles wat met het leven en de avonturen op de manege te maken heeft!

Britt Dekker is dressuurruiter, presentatrice en actrice en met haar YouTube-kanaal PaardenpraatTV spreekt ze jonge paardenmeisjes aan. Haar paard George is minstens zo bekend en in deze paardenboekenserie Meer Paardenpraat staan de avonturen van Britt en George dan ook centraal.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Britt Dekker
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Een veulen op de manege (Hardback)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een boek met een verhaal die voor een 7-jarige te begrijpen is. Stimuleert om verder te lezen en haalt woorden aan waar ze ook van leren. Illustraties maken het boek absoluut af!

Kyra op 4 dec 2023

Andere delen uit de serie Meer paardenpraat