Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Daar ga ik weer! (E-book)

herken je stresstype

Psychotherapeut Carien Karsten biedt een praktisch stappenplan om stress mee te verminderen. Leer nee zeggen, herken je stresstype en voorkom spanning. Voor de lezers van bestseller Uit je burnout.

Carien Karsten | Nederlands | 187 pagina's
Kies je product:
13,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Geen 'nee' kunnen zeggen als je baas je vraagt een taak van een zieke collega over te nemen, terwijl je zelf al tot over je oren in het werk zit. Alles willen combineren en uiteindelijk nergens meer aan toe komen: werk, kinderen, relatie, vriendschap en sport... Niet alleen weinig plezier hebben in je werk, maar ook in de rest van je leven, omdat alles als een verplichting en als 'moeten' voelt. Herkenbaar? Natuurlijk weet je dat een beetje spanning goed voor je is. Je presteert beter, bent alert en het zet je aan tot actie. Maar als die gezonde spanning omslaat in (langdurige) stress, wordt het een ander verhaal. We worden onrustig, kunnen ons niet goed concentreren en liggen 's nachts met een bonzend hart wakker.

DAAR GA IK WEER! van Carien Karsten biedt de oplossing. In deze praktische handleiding ontdek je tot welk stresstype je behoort en wordt het mogelijk je valkuilen op tijd te herkennen, zodat je erop in kunt spelen en stress kunt voorkomen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Carien Karsten
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Daar ga ik weer! (E-book)
Schrijf als eerste een review!